Ara mateix


Cridem qui som i que tothom ho escolti.
I en acabat, que cadascú es vesteixi
com bonament li plagui, i via fora!,
que tot està per fer i tot és possible.


Miquel Martí i Pol

lunes, 1 de septiembre de 2014

Res - Joan Segons


No miris més els trossos de cel que endevines entre les siluetes dels edificis alts que com un mur separen el més enllà que voldries veure.

No miris més les postes de foc entre ciment i antenes i no et preguntaràs, amb la cella tensa, on va el sol, tan a poc a poc, quan acaba el dia.

Parla dels carrers que bullen de gent i de vehicles, de tràfec humà i de fum. Alça d’entre les runes una ciutat immensa, una ciutat tan enorme que mai ningú no es pregunti què hi ha més enllà, perquè més enllà no hi ha res.
Joan Segons

Nada


No mires más los trozos de cielo que adivinas entre las siluetas de los edificios altos que como un muro separan el más allá que querrías ver.

No mires más las postas de fuego entre cemento y antenas y no te preguntarás, con la ceja tensa, donde va el solo, tan despacio, cuando acaba el día.

Habla de las calles que hierven de gente y de vehículos, de trasiego humano y de humo. Alza de entre los escombros una ciudad inmensa, una ciudad tan enorme que nunca nadie se pregunte qué hay más allá, porque más allá no hay nada.

Joan Segons

Enlaces.
Vampirs - Joan Segons

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tus comentarios. En breve serán publicados